Hodebunnsapplikator flytende kam masserer serum applikator hårkamol olje dispensering hårbørste rullende ball

Vårt selskap etter kundekrav, gjør en ny modellhårpleierapplikator, egnet for alle slag mennesker.Følgende er vårt produkt introduserer.

For det første er den resirkulerbar og vaskbar.Det er laget av rustfritt stål og ABS -materialer, som kan vaskes og resirkuleres, og aldri gir noe skadelig stoff for menneskers helse.

For det andre, gjeldende produkter, passer for oljer og vannige produkter (som serum, essens, næringsløsning, hårtonic, essensiell olje, etc.) ikke for gel.Maksimum volum 5 ml om gangen, men vi anbefaler ikke å fylle for fullt til å forhindre overløp og avfall.

For det tredje, flere funksjoner, påfør væske i hodebunnen eller rot av hår direkte som et væske ledende verktøy, rengjør hårrøttene dine dypt som en skrubbebørste.og masser hodebunnen som en kam.

Og så er det lett å seig bruke, hvis du har langt og tykt hår, anbefales det å massere fra toppen av hodet til retning av hårvekst, det kan løse saken om å floke håret.

Unngå rot og avfall, veiled væsken direkte til hodebunnen eller hårrøttene med stålstift, trenger ikke smøre den for hånd, kan spare halvparten av væsken.

 

16B7CC02457F58329B54B1654B20830 


Innleggstid: Sep-01-2022