Ledende produsent for Kina automatisk elektrisk såpedispenser Personlig helsepleie

 

1

Automatisksåpedispenserforenkle prosessen med håndvask.I dag, når verden er plaget av sykdommer som kan spre seg ved et uhell, lønner det seg å holde hendene rene (og såpedispenseren steril). En automatisk såpedispenser er én smart løsning.

Disse smarte enhetene dispenserer automatisk såpe i hendene dine. Du må få hendene under stouten. Det er det. Siden du ikke berører enheten eller såpen, kan du være trygg på at enheten forblir ren og steril.
Så hvis du ønsker å oppgradere såpeflasken din, her er våre beste anbefalinger for de beste automatiske såpedispenserne. la oss se. Men først,
Secure Premium såpedispenser har stor kapasitet og eliminerer bryet med hyppige påfyllinger. Den har en infrarød sensor inni som kan føle en hånd omtrent 2 tommer unna. Fordelen er at du kan justere mengden væske som skal dispenseres for å unngå sløsing. Du kan også slå den av når du ikke trenger den.
Omtrent 4 AA-batterier driver denne såpedispenseren. Den fungerer med de fleste såpetyper, inkludert de fra populære selskaper som Bath and Body Works, Dial og mer. Den fungerer imidlertid ikke med gelvarianten.
Brukere elsker den enkle bevegelsesdeteksjonen og den enkle naturen. Den har imidlertid en tendens til å lekke flytende såpe, noe noen brukere har lagt merke til i sine anmeldelser. Samtidig er den kanskje ikke like holdbar hvis du flytter den mye rundt.
Noe av det første du vil legge merke til med den automatiske såpedispenseren QOSDA er dens unike form. Formet som en kraftig, vil denne garantert heve utseendet til kjøkkenvasken din. Trefinishen gir den et elegant utseende. Du må fylle den med en myk væske, og den vil gjøre sin magi når du åpner den.
Installasjonen av denne dispenseren er enkel og lett. Den er rimelig og fungerer som annonsert. Den fjerner imidlertid funksjoner som såpens volumkontroll eller den berøringsbaserte av/på-bryteren.
En annen automatisk såpedispenser er RileyKyi's. Hvis du liker denne typen utstyr, vil den ha metalliske elementer i pulterrommet eller kjøkkenet. Bortsett fra det gir den det beste fra begge verdener siden det er rimelig og funksjoner uten problemer.
enkel å bruke. Alle kontrollene er på toppen, du bare slår den på og justerer volumet når den er full av såpevann. Den har et rustfritt stålhus som er slitesterkt og enkelt å rengjøre.
Allegro såpedispensere har samme pris som ovenfor. Den har en elegant, moderne design som mest sannsynlig vil appellere til utseendet. Den fungerer med enhver skummende såpe. Så lenge du blander den i forholdet 1:5 av såpe og vann, du er trygg å bruke. Høydepunktet på enheten er den følsomme bevegelsessensoren, med noen brukere som berømmer følsomheten i sine anmeldelser.
Allegro såpedispensere har samme pris som ovenfor. Den har en elegant, moderne design og fungerer med de fleste typer skummende såper. Så lenge du blander den i forholdet 1:5 av såpe og vann, er du trygg å bruke. Høydepunktet på enheten er den følsomme bevegelsessensoren, og det er denne funksjonen som får toppkarakterer fra brukerbasen.
Så langt har den fått anstendige anmeldelser.Folk elsker stilen, den enkle funksjonaliteten og de sensitive sensorene. Batterilevetiden er imidlertid ikke tilfredsstillende.På plusssiden er kundeservicen veldig responsiv og svarer raskt på folks henvendelser og spørsmål.
Xiaomis såpedispenser har et enkelt design.Ingen edgy kurver eller rustfritt stål-utseende. I stedet har den en ren design som lett passer inn i de fleste bad og kjøkken. På/av-knappen er en berøringsbasert knapp som sitter øverst. Du klikker bare på den for å lukke dispenseren.
Den fungerer som forventet. Vi har brukt denne dispenseren i 2 år, og den har kjørt uten problemer. Den vil varsle deg i tide hvis det sitter fast rusk eller skum. Den eneste ulempen er at den bruker selskapets skummende væske .Vi har imidlertid klart å bytte den ut med Bath and Body Works flytende såpe. Vær oppmerksom på at det ikke er en lett oppgave å bytte væske.
Det er ingen fancy funksjoner som massetilpasning. Men standardvolumet er mer enn nok til å få jobben gjort. I løpet av de to årene vi har brukt Xiaomi Liquid Soap Dispenser, har vi ikke hatt problemer med overløp eller bevegelsessensorer. ovenfor, går den på AA-batterier.
En annen automatisk såpedispenser du kan kjøpe er fra SimpleHuman. Den er laget av en blanding av stål og silisium for et moderne utseende. Som med de fleste enheter på denne listen, kan du justere volumet av væske som dispenseres gjennom bunnen.
Selskapet anbefaler sin stabile væske. Så lenge du blander såpe og vann i riktige forhold, kan du imidlertid bruke hvilken som helst såpevæske.
Det er en populær automatisk såpedispenser på Amazon med over tusen anmeldelser. Brukerne elsker den sensitive sensoren og byggekvaliteten. Selv om den ser holdbar ut, er det usannsynlig at den varer i mange år. Hvis du ikke har noe imot å bruke noen få dollar på utseendet, kan du kan vurdere dette.
Det finnes to typer dispensere – en for omrøring av såpe og en for dispensering av skum. Når du velger sistnevnte, må du huske å blande vannet i riktige proporsjoner. Ellers kan du ende opp med en vandig løsning.
Foreløpig er såpedispensere ikke en av de mest holdbare enhetene og kan enkelt vare i opptil 3 år med riktig vedlikehold.
Artiklene ovenfor kan inneholde tilknyttede lenker som hjelper til med å støtte Guiding Tech. Dette påvirker imidlertid ikke vår redaksjonelle integritet. Innholdet forblir objektivt og sannferdig.
Gmails Unsend-knapp lar deg angre meldingen din. Den gir deg imidlertid bare et ti sekunders vindu for å gjøre det.
Namrata liker å skrive om produkter og dingser. Hun har vært hos Guiding Tech siden 2017 og har omtrent fem års erfaring med å skrive funksjoner, fremgangsmåter, kjøpeguider og forklaringer. Tidligere jobbet hun som IT-analytiker hos TCS, men hun fant henne ringer andre steder.

https://www.cnubetter.com/sterilizer-cleaning-sd600-product/

 


Innleggstid: 13. juni 2022